Dakvervanging

Het dak is een van de grootste investeringen die u in uw huis zult doen; als het echter goed wordt gedaan, levert het ook het grootste rendement op uw investering op. Uit rapporten blijkt zelfs dat een nieuw dak bij wederverkoop meer dan 80% van zijn oorspronkelijke kosten oplevert. Ondertussen erkende meer dan 30% van de makelaars dakrestauraties voor hun snelle verkoop. Dus als je dak moet worden vervangen, zet het dan niet uit.

Wat houdt re-roofing in?

Dakbedekking is de snelste en goedkoopste manier om het uiterlijk van uw dak te herstellen.
Tijdens herbedekking wordt een nieuwe dakspaanoverlay over uw versleten gordelroos geplaatst om het uiterlijk van uw dak te herstellen en een beschermende laag te bieden om te voorkomen dat lekken uw huis binnendringen.

De voordelen van re-roofing

re-roofing

  • Omdat het opnieuw plaatsen van dakbedekking niet veel tijd, arbeid of materialen vergt, is het een goedkopere optie om uw dak te repareren.
  • Bij herbedekking hoeft niet het hele dak te worden vervangen; daarom is het ook de snelste manier om uw dak te herstellen.

De nadelen van re-roofing

  • Als u twee lagen dakspanen op uw dak heeft, is het in veel gebieden verboden om een ​​derde laag toe te voegen.
  • Een nieuwe dakbedekking duurt mogelijk niet zo lang als het volledig vervangen van het dak.
  • Als u een metalen dakbedekking heeft, wordt een nieuwe dakbedekking niet aanbevolen.

Wat houdt een dakvervanging in?

dakvervanging

Wanneer uw dak volledig is vervangen, worden de oude dakspanen van het dak verwijderd, waardoor het dek zichtbaar wordt. Vervolgens wordt een deklaag of viltpapier op het dek aangebracht om het te beschermen tegen water en andere elementen. De nieuwe dakspanen worden vervolgens bovenop de onderlaag of viltpapier geïnstalleerd voor een nieuw dak dat 20 jaar of langer meegaat.

Als het dek ernstig beschadigd is, moet het worden gerepareerd om verdere schade te voorkomen, wat uiteindelijk een gat eronder kan veroorzaken.

  • De voordelen van het volledig vervangen van het dak
  • Het volledig vervangen van het dak gaat langer mee dan het opnieuw afdekken.
  • Het kan worden gedaan, ongeacht het aantal dakshingles op het dak.

De nadelen van het volledig vervangen van het dak

  • Het volledig renoveren van het dak vergt meer materialen, tijd en arbeid dan opnieuw afdekken; daarom is het een duurder project.
0
Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2020 Inneon | Alle rechten voorbehouden
Aangedreven door Inneon